Google+ follow
Categorii

postheadericon Cupcakes cu nuca de cocos

DSC_0060.NEF
De Sfantul Ion, i-am pregatit sotului pentru la munca doua tipuri de cupcakes. Au fost cea mai buna solutie, pentru ca le-am pregatit luni seara, dupa servici. Primele au fost cupcakes cu nuca de cocos. Au fost urmate apoi de cupcakes lipicioase cu ghimbir.

Ingrediente:
275 g faina
1 lingurita praf de copt
100 g zahar
coaja rasa de la un lime
50 g fulgi de cocos
2 oua
100 ml ulei de floarea-soarelui
225 g iaurt
50 ml lapte

Pentru topping:
150 g zahar pudra
zeama unui lime
50 g fulgi de cocos
2 linguri apa fierbinte

Intr-un bol am amestecat faina, praful de copt, zaharul, coaja de lime si nuca de cocos. Separat am mixat ouale, uleiul, iaurtul si laptele. Am turnat amestecul cu iaurt in cel cu faina si am omogenizat. Am impartit amestecul in 12 forme de cupcakes si le-am copt la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 20 de minute.
Pentru topping amamestecat zaharul cu zeama de lime si apa.
Am inmuiat fiecare cupcake in topping si le-am trecut apoi prin nuca de cocos.