Google+ follow
Categorii

postheadericon Pulpa de iepure la cuptor

Rareori se intampla sa gatesc carne de iepure si pentru ca acum am primit un iepuras n-am putut sa nu profit sa fac o parte din el la cuptor. M-am tot gandit cum sa procedez si pana la urma am hotarat sa pregatesc totul cat mai simplu. Tot ce mi-a trebuit a fost doar:
pulpele din spate si ceva parti cu mai multa carnita
3 cepe
2 teline
100 ml ulei
200 ml vin alb
sare, piper, cimbru, oregano, usturoi.
Am condimentat bine carnea si am pus-o in tava cu ulei peste legumele tocate feliute. Am competat cu apa si am acoperit cu folie. Am pus totul in cuptorul preincalzit pentru 1 ora si jumatate apoi am luat folia si am adaugat vinul. Am pus din nou la cuptor pentru aproximativ o ora apoi am adaugat usturoiul pisat si am mai lasat pentru 5 minute.
Am servit alaturi de piure de cartofi.